Ons eerste jaar op het NYMA-terrein

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt, zeggen ze wel eens. Nou, dat is bij ROX Escape Experience zeker het geval. Ruim een jaar geleden openden we de deuren van onze nieuwe locatie op het NYMA-terrein. Een mooie stap voor ondernemer Mark Smolenaars die daardoor het aantal Escape Rooms uitbreidde naar drie stuks. Hoe is het eerste jaar bevallen, Mark?

Mark Smolenaars vertelt:

 

Echt ge-wel-dig! We hebben een prachtig eerste jaar achter de rug. Het heeft ons wat bloed, zweet en tranen gekost maar dan heb je ook wat. Als escape room eigenaar is er eigenlijk niets mooier dan verhuizen naar een nieuwe locatie. Je hebt namelijk de creatieve vrijheid om al je ideeën weer tot leven te brengen in de kamers. Tegelijkertijd brengt dat natuurlijk wel wat uitdagingen met zich mee.

 

Elk detail moest meteen kloppen

Vooral de fase voor de opening was écht bikkelen. Onze gasten zijn gewend aan een bepaald niveau van de kamers, in onze wereld moet het allemaal direct kloppen. Je kunt maar één keer een eerste indruk achter laten. Dus alles moest in detail kloppen. Als je een beetje bekend bent met bouwen of verbouwen kun je denk ik wel inschatten hoe die periode geweest is, maar uiteindelijk was alles op tijd klaar voor de opening.

 

ROX Escape Experience The Show

 

Geweldige escape rooms op een prachtige locatie

De opening was echt super. Het enthousiasme van iedereen die langskwam. Over de kamers, het pand en ook over het NYMA-terrein. Het is echt een goede stap voor ons geweest. We hebben nu drie kamers: De Ramkraak, De Bezetting en The Show.

 

De Ramkraak, De Bezetting & The Show

De Ramkraak is ons paradepaardje. Deze kamer is eerder uitgeroepen tot nummer 24 escape room in de wereld volgens TERPECA en heeft een make-over gekregen. Daarnaast zijn De Bezetting en The Show onze nieuwe kamers. Super fijn dat onze gasten net zo enthousiast zijn over deze kamers en ze ook goed beoordelen, dat helpt ons echt.

 

ROX Escape Experience De Bezetting

 

Met De Bezetting brengen we een stukje historie van Nijmegen tot leven. Bij The Show gaat het vooral om zoveel mogelijk plezier maken. Dat is echt anders dan dat onze gasten ooit eerder gedaan hebben. Dat vinden ze super!

 

We zijn super blij met ons eerste jaar op het NYMA-terrein. Het terrein is al een uitje op zich. Daarin zien we ook steeds meer samenwerkingen tot stand komen. Stuur ons zeker eens berichtje als je het terrein eens wilt ontdekken, dan helpen je graag verder. Het terrein is natuurlijk ook een beetje onze trots. En als je wilt, sluiten we de rondleiding af met een spannend, historische of superleuke escape room. Zeker doen!

 

Wie weet tot snel!

 

Mark Smolenaars  

Oprichter ROX Escape Experience