De nieuwe Escape Room Nijmegen: ROX Escape Experience

Is er een nieuwe escape room in Nijmegen? Absoluut! ROX Escape Experience is eind 2022 geopend met drie escape rooms. De Ramkraak, De Bezetting en The Show. Stuk voor stuk escape rooms waarbij jij wordt meegezogen in het verhaal. ROX Escape Experience is een voortgeborduurd op Project Escape. In 2024 kun je de escape rooms ook met grote groepen en als bedrijfsuitje spelen.

Onze eerste escape room Nijmegen?

Die startte we ruim 7 jaar geleden onder de naam Project Escape. Een gave tijd met De Duivelskamer en De Ramkraak. Onze escape room De Ramkraak werd zelfs uitgeroepen tot nummer 24 escape room in de wereld! volgens TERPECA. Na een tijdje begon het te kriebelen. Nieuwe ideeën, nieuwe plannen.. nieuwe escape rooms. En daarom zijn we verhuisd naar een grotere locatie. En die bevalt super!

Verhuizing naar De Vasim op het Nyma-terrein in Nijmegen

Onze locatie op het Vasim terrein heeft meer dan 500 m2 vloeroppervlak, 3 escape rooms, een vergaderruimte voor bedrijven én een eigen cafe om te borrelen!

Het ROX-verhaal is de rode draad door elke escape room. Daarover vertellen niet veel zin, dat moet je echt beleven. Deze escape rooms zijn er:

3 escape rooms

Jij speelt de hoofdrol in onze avonturen vol beleving. Help ROX, en ontdek ons hele verhaal in 3 unieke, bloedstollende geheime missies. Speel met 2 – 6 personen.

ramkraak

2-6 spelers • 60 min

bezetting

2-6 spelers • 60 min

show

2-6 spelers • 60 min

Escape Room Nijmegen met eigen Borrel cafe

Elke ervaring begint in ons ROX-Cafe. Want gezelligheid, dat vinden we belangrijk. Vooraf even gezellig zitten. En na de rooms nog gezellig bijkletsen onder het geniet van een lekke klopje koffie met een gebakje of een lokale biertjes uit nijmegen met een borrelplank.

Locatie en contact escape room Nijmegen

Onze locatie bevindt zich in de Vasim aan het evenemententerrein van de Nyma in Nijmegen. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Maar ROX is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets.