Wie zit er achter ROX?

Echt contact is belangrijk. Omdat onze wereld steeds digitaler en individualistischer is, geloven wij dat mensen blijer worden door samen toffe ervaringen te delen. Ervaringen waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken en aan kunt raken.

ROX is een hoogwaardige Escape Experience voor echt contact met de ander. Onze interactieve ervaringen verbinden en verrassen. Want echt contact maak je door emoties te delen. Niet online, maar fysiek.

Over Mark

Ik ben Mark Smolenaars (1982), eigenaar en belevingscreator bij ROX. Ik ben vader van Beau en partner van Ingrid.

Mijn innerlijke drive is om mensen te verrassen en te laten verwonderen. Als belevingscreator gebruik ik onder meer gaming en interactie om meeslepende, niet-digitale werelden te creëren. Ik ben verantwoordelijk voor de complete ervaring, het concept, verhaal, puzzels, en game design.

“Ik geloof er heilig in dat mensen samen willen zijn om toffe dingen mee te maken. Dit willen ze doen terwijl ze elkaar in de ogen kunnen kijken en ze elkaar aan kunnen raken. Dus niet vanachter een scherm”.

Ons team

Wij werken met een team van enthousiaste studenten en scholieren uit Nijmegen en omstreken. De jongens en meiden zijn stuk voor stuk fan van escape rooms en het vermaken van gasten. Kom jij kennismaken met ons team?