Escape room 12 personen bij ROX Escape Experience

Ben je op zoek naar een Escape room voor 12 personen? Dan ben je bij ROX Escape Experience aan het juiste adres. Met onze drie escape rooms kun je bij ons terecht tot en met 36 personen. Benieuwd hoe we dat aanpakken? Lees dan verder.

Escape room voor 12 personen of meer

Doordat we drie escape rooms hebben zijn er verschillende mogelijkheden om met een grote groep te komen escapen bij ROX. Bekijk hieronder de drie escape rooms en daaronder de drie meest gekozen opties om met grotere groepen te komen spelen.

3 escape rooms

Jij speelt de hoofdrol in onze avonturen vol beleving. Help ROX, en ontdek ons hele verhaal in 3 unieke, bloedstollende geheime missies. Speel met 2 – 6 personen.

ramkraak

2-6 spelers • 60 min

bezetting

2-6 spelers • 60 min

show

2-6 spelers • 60 min

1. Escapen in meerdere rooms

Elke escape room kun je met maximaal 6 personen tegelijkertijd spelen. De meest gekozen optie bij grotere groepen of teams is het spelen van meerdere rooms. Als je met 12 personen bent, kun je ervoor kiezen om twee rooms tegelijkertijd te reserveren. Heb je met echte fanatiekelingen te maken? Dan is het ook mogelijk om twee escape rooms per persoon te reserveren. Hierdoor speel je allemaal dezelfde escape rooms, wat het extra gezellig maakt tijdens de borrel.

2. Escapen en quizzen

Wil je allemaal in één room spelen? Dan is het ook mogelijk om in de tussentijd te quizzen. We organiseren dit in ons ROX-Café onder het genot van een hapje en een drankje. Verwacht hierbij geen onmogelijke puzzels of vragen, maar juist veel lachen en gezelligheid. Neem daarvoor contact door te bellen of te appen naar 024 – 202 4019.

3. Escapen voor grote groepen

Voor nog grotere groepen is het ook mogelijk om alle drie de escape rooms en het ROX-Café te reserveren voor een dagdeel. Ideaal voor teambuilding of een teamuitje. Ook hebben we een aparte vergaderruimte. Hierin kunnen we jullie meenemen in het ontstaan van ROX Escape en het neerzetten van een totaal beleving. Een kijkje achter de schermen dus.

Gemiddeld een 9.0 als review beoordeling

Onze escape rooms krijgen op Escapetalk een 9.0 als gemiddeld cijfer, gebaseerd op 205 reviews. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Lees zeker voor het kiezen van een room de reviews, zo weet je zeker dat je een kamer kiest die goed bij jullie past.

Contact en locatie

ROX Escape is gevestigd in de Vasim op het Nyma-terrein in Nijmegen. Je kunt gewoon gratis voor de deur parkeren. Ook zijn we bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets. Meer informatie daarover vind je hier.

Swoosh

Een geweldige ervaring

Voor nieuwkomers en fervente escape room liefhebbers.