Escape Rooms Gelderland bij ROX in Nijmegen

Welke Escape Rooms zijn er bij ROX Escape in Gelderland? Waar moet je op letten bij het kiezen van een Escape Room? Wat maakt dat sommige Escape Rooms in Gelderland beter scoren dan andere. En hoe weet je zeker dat jij een kamer kiest die bij jullie past. Op deze pagina leggen we je uit waar je op moet letten zodat jij de kamer kiest waarin jullie de meeste plezier gaan beleven.

Welke Escape Rooms zijn er bij ROX Escape in Gelderland?

Bij ROX Escape Experience kun je kiezen uit drie Escape Rooms: De Ramkraak, De Bezetting en The Show. Bij De Ramkraak ga je niet ontsnappen maar inbreken met de politie op je hielen. Deze kamer is door TERPECA uitgeroepen tot nummer 24 escape room in de wereld. Ga je liever terug in de tijd. Word dan onderdeel van het verzet in het historische educatieve waargebeurde WO-II verhaal: De Bezetting. Liever iets anders dan een standaard Escape Room? Laat je dan leiden door de presentator Ralf Brandewijn in de TV-Show: The Show!

escape rooms gelderland

Waar moet je op letten bij het kiezen van een Escape Room?

Het is belangrijk om een Escape Room te kiezen die bij het niveau van de groep past. Zijn jullie al vaker uit kamers ontsnapt of is het jullie eerste keer? Houden jullie van puzzelen? Of ben je op zoek naar een toffe beleving. En naar wat voor escape room ben je op zoek: actie of juist educatie? Meer daarover lees je hieronder.

Wat maakt dat sommige Escape Rooms beter scoren dan anderen?

Op de website escapetalk.nl vind je reviews van 1801 escape rooms in Nederland. Wie vaker een escape room heeft gespeeld weet dat in het niveau van de rooms een groot verschil kan zitten. Onze ervaring leert ons dat nieuwe elementen in kamers vaak zorgen voor een hogere scoren. En dat is ook logisch. Als je een escape room speelt wil je verrast worden en op meerdere plekken het ‘trucje’ tegenkomen.

Hoe kies je een kamer die bij jullie past?

Lees de reviews goed. Bij ROX Escape hebben we drie kamers met allemaal een ander insteek. Ga je voor actie? Kies dan de Ramkraak. Ga je voor het waargebeurde verhaal? Kies dan De Bezetting? Wil je een keer totaal iets anders beleven en veel plezier maken met z’n alle? Dan is The Show de ideale kamer voor jou.

Escape Rooms in Nijmegen Gelderland

Café ROX

Verder is nog leuk om aan jullie te vertellen dat we sinds kort ook een ROX-Café hebben. Een sfeervolle ruimte voor een kopje koffie, gebakje of lokale biertjes met een bitterbal. Blijf vooral zo lang zitten als je wilt. Dat vinden we gezellig! We hopen dat je op basis van deze informatie de juiste keuze voor jullie kamer kunt maken. Mocht je toch nog vragen hebben kun je ons altijd even bellen.

Zo beleef je samen de ultieme escape experience

1. Aankomst en gratis parkeren

ROX is goed bereikbaar en heeft een groot parkeerterrein op de Vasim.

2. Warm welkom en introductie

Neem een drankje met je vrienden terwijl de spanning opbouwt.

3. De escape room

Samen alle uitdagingen oplossen om de missie te volbrengen.

4. Sfeervol café

Blijf in sfeer naborrelen met je teamgenoten in ons café.