Escape Nijmegen? Bezoek ROX Escape

Ben je op zoek naar één of meerdere escape rooms in Nijmegen? Dan ben je bij ROX aan het juiste adres. Met drie escape rooms openden we in december 2022 onze nieuwe vestiging in de Vasim op het Nyma terrein in Nijmegen. Lees hieronder meer over ROX en onze drie escape rooms: De Bezetting, De Ramkraak & The Show.

Escape Nijmegen in De Bezetting

Onze escape room ‘De Bezetting’ is gebaseerd op een waargebeurd Tweede Wereldoorlog verhaal. Je wordt meegezogen in het avontuur en maakt onderweg keuzes die de jeugd 80 jaar geleden moest maken. Deze room is in samenwerking gemaakt met de Radboud universiteit. Als je van spanning en stukje educatie houdt is dit jouw room.

Lees hier de ervaringen van andere.

Escape Nijmegen in De Ramkraak

Wil je het liever een keer wat anders aanpakken? Wat dacht je van deze Break-in Room? In plaats van te ontsnappen ga je dit keer inbreken. Terwijl de politie op je hielen zit probeer je zoveel mogelijk kluizen te openen.

De Ramkraak is eerder uitgeroepen tot nummer 24 escape room in de wereld volgens TERPECA.

Lees hier de ervaringen van andere.

Escape Nijmegen in The Show

Verwacht van deze escape room geen standaard escape room. In deze escape room in Nijmegen ga je terug de jaren ’90. De tijd van de flippo’s, Gameboy en foute stropdassen. In deze TV-show ben jij de ster. Wanneer de volledig geautomatiseerde TV-show geschrapt dreigt te worden doet Ralf Brandewijn er alles aan om dit niet te laten gebeuren. Haal jij de finale en schakel jij het systeem uit?

Bekijk hier de ervaringen van andere.

De Vasim aan het Nyma-terrein

Sinds december 2022 zitten we in onze nieuwe locatie in De Vasim aan het Nyma-terrein. Parkeren kan gewoon gratis voor de deur. We ontvangen je graag in ons ROX-Cafe. Hier kun je een drankje en hapje voor en/of na jullie avontuur pakken. Zo maak je er een leuk uitje van.

Escape Nijmegen uitje

Ben je bezig met het organiseren van een team uitje? Ook dan kun je bij ROX Escape terecht. We hebben verschillende arrangementen. Deze zijn vanaf 6 personen tot 36 personen verkrijgbaar.

Oprichter Mark Smolenaars aan het woord

Toffe dingen meemaken, dat willen we allemaal toch? Als oprichter van ROX Escape Experience ben ik elke dag bezig om mensen te verrassen en te verwonderen. Het liefst in een niet-digitale wereld, want op onze telefoon zitten natuurlijk al genoeg. Ik ben verantwoordelijk voor de totale ervaring bij ROX Escape Experience. Van het concept, het verhaal tot de puzzels en het gamedesign. Het was een geweldig compliment toen de Ramkraak nummer 24 van de wereld werd.

Heb je vragen over ROX Escape Experience? Of over de escape rooms? Neem dan even contact met me op.

Escape Nijmegen Mark Smolenaars

Locatie en contact escape room Nijmegen

Onze locatie bevindt zich in de Vasim aan het evenemententerrein van de Nyma in Nijmegen. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Maar ROX is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets.