Escape Room 10 personen bij ROX Escape Experience

Zoek je een escape room voor 10 personen of meer? Bezoek dan ROX Escape Experience in Nijmegen. Je kunt kiezen uit een of meerdere van onze drie escape rooms. Want als je met 10 personen gaat escapen, zien we vaak dat mensen in twee groepen gaan spelen.

Escape room 10 personen voor teambuilding & samenwerking

We zien steeds vaker dat escape room als teamuitje steeds populairder worden. En dat is ook niet gek. Want in een escape room ga je een uur samen aan de slag. Terwijl je vooral bezig bent met het oplossen van de raadsel en het verder komen in het verhaal leer je elkaar beter kennen. Omdat je écht even met elkaar in contact bent. Dus ben je op zoek voor een teamuitje voor 10 tot 36 personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

3 escape rooms

Jij speelt de hoofdrol in onze avonturen vol beleving. Help ROX, en ontdek ons hele verhaal in 3 unieke, bloedstollende geheime missies. Speel met 2 – 6 personen.

ramkraak

2-6 spelers • 60 min

bezetting

2-6 spelers • 60 min

show

2-6 spelers • 60 min

Maak er een leuke dag of avond van

Sinds kort zitten we met onze escape rooms op het NYMA-terrein. Dit is de nieuwe creatieve hotspot in Nijmegen. We hartstikke trots en blij met onze nieuwe locatie. Onze escape rooms zijn splinternieuw en we hebben heel enthousiaste buren in allerlei verschillende branches. Restaurants, sporten een festivalterrein en nog veel meer. Alles om er een leuke dag of avond te maken.

Onze Escape Rooms voor 10 personen

Of je van actie, historie of entertainment houdt, in onze escape rooms vind je het allemaal terug.

 

De Ramkraak

De Ramkraak is een break-in room. In plaats van ontsnappen ga je inbreken. Probeer zoveel mogelijk kluizen te kraken met de politie op je hielen. Bekijk hier de trailer van De Ramkraak.

 

The Show

In deze escape room word jij de hoofdrolspeler in de TV-show uit de jaren 90. Verwacht hier geen standaard escape room, maar vooral veel lachen en het hebben van een geweldige tijd.

 

De Bezetting

Deze historische educatie escape room is gebaseerd op een waargebeurd WO-II verhaal. Ga terug in de tijd en maak onderweg keuzes die jongeren 80 jaar geleden echt moesten maken.

Contact en locatie

ROX is goed bereikbaar met auto, openbaar vervoer en de fiets. Heb je vragen? Stuur een appje, mailtje of vul het formulier in. Allemaal even snel. Wees welkom in Gelderland.

Navigeren naar ROX:

– Vul op je navigatie ‘Latensteinweg’ in.
– Draai vanaf daar het grote parkeerterrein voor de Vasim (het gebouw) op.
– Van daaruit loop je rechtdoor naar onze ingang op De Kolk 17.

Swoosh

Een geweldige ervaring

Voor nieuwkomers en fervente escape room liefhebbers.